Design SuiteRuimtes bijwerken

Commando

Werkomgeving: Pad

Ruimtes bijwerken

Architect: Architectuur > Ruimtelijke planning

Landschap

Spotlight: Manueel toevoegen aan werkomgeving (zie Werkomgevingen creëren en bewerken)

Om de ruimtes in een document bij te werken:

Selecteer het commando. Het dialoogvenster ‘Ruimtes bijwerken’ wordt geopend.

Klik hier om de velden te tonen/te verbergen.Klik hier om de velden te tonen/te verbergen.

Veld

Omschrijving

Werk de geselecteerde ruimtes bij

Selecteer deze optie om alle geselecteerde ruimtes in de tekening bij te werken.

Werk alle ruimtes op de actieve laag bij

Vink deze optie aan om alle ruimtes op de actieve laag bij te werken.

Werk alle ruimtes in het document bij

Vink deze optie aan om alle ruimtes in het volledige document en op elke laag bij te werken.